Gurme 2021



Fuar Türü: Yurtiçi Fuar
Özet Bilgi: Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği ( KATBİR ) ve KOSGEB’ in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan GURME 2021 - Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı bu yıl 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Fuar kapsamını bakliyat, hububat, baharat, yağ, et ve et ürünleri, unlu mamüller, çikolata, şekerleme, dondurma, süt ve süt ürünleri, kahve, çay ve ekipmanları, kahvaltı ürünleri, donmuş gıdalar, kuru Gıdalar ve konserve gibi ürün grupları oluşturacak.

Fuarın ziyaretçi profili ise nihai tüketici, yiyecek ve içecek toptancıları, gıda ve içecek perakendecileri, oteller ve turizm tesisleri işletmecileri, cafe, restoran ve bar işletmecileri, fastfood zincirleri, kantin ve büfe işletmeleri, bakkaliye grubu, ulusal marketler, yerel marketler, yemek fabrikaları ve catering firmaları, sağlık kuruluşları ve eğitim kurumları gibi kişi, firma ve kurumlardan oluşuyor.
Fuar Tarihi: 23.11.2021 ile 28.11.2021 tarihleri arasında
Fuar Konumu: TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi
Web Sitesi: https://www.gidafuarisamsun.com/
Gurme 2021 Katılım Talebi

— Aşağıdaki formu kullanarak Gurme 2021 için bir katılım talebi oluşturabilirsiniz.
— Dolduracağınız form bir ön talep formu olup, talepte bulunduğunuz fuar ile ilgili aksi beliritlmedikçe toplamda 20 talepten az sayıda başvuru alınması durumunda bir organizasyon tertip edilmeyecektir.
— Bu form aracılığı ile bizlere sağladığınız kişisel bilgilerinizin saklanma ve kullanım şekli ile ilgili detaylı bilgi almak için KVKK Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.

Fuar Katılım Talep Formu

İlave Katılımcı Sayısı