Anneler Günü Kutlama Mesajı

Aile toplumların temelidir. Ailenin temel taşı da “Anne”dir. Başarılı toplumlar, kendi ayaklarının üstünde duran, iyi yetiştirilmiş bireylerin çabalarıyla varlıklarını güçlendirirlerken; iyi yetiştirilmiş bireylerin ise ilk okulları yine annedir. Hayata dair her şey önce anneden öğrenilir. Bu sayede toplumlar annelerin yetiştirdiği nesillerin omuzlarında yükselir.

Bu bağlamda güçlü ve parlak bir geleceğe sahip olmayı arzu eden toplumların annelere ve anne adaylarına gerekli imkan ve olanakları, en iyi şartları sağlayabilmeleri gerekir.

Bizler Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, annelerin ve anne adaylarının yani tüm kadınlarımızın toplumsal rolünün öneminin farkındalığı ile istihdama yönelik çalışmalarımızın büyük bir bölümünde kadın istihdamına öncelik vererek, kadınlarımızın iş dünyasına katılımına ve onları kendi emekleriyle ayakta duran güçlü bireylere dönüştürmeye mesaimizi harcadık. Bu kapsamda her yıl odamız bünyesinde düzenlediğimiz meslek edindirme kurslarının yanı sıra, Gate For Women, İş’te Kadın gibi projelerimizle ve oluşturduğumuz Kadın Girişimciler Kurulumuzla kadının toplumdaki rolünü daha da güçlendirecek çalışmalara imza atmaya büyük bir mutlulukla gayret ettik.

Organize Sanayi Bölgemizde çalışan annelerimiz için yapımına başladığımız anaokulu/kreş de annelerimiz için çabalarımızın bir parçası.

Çünkü biliyoruz ki her çocuk annesinin hayal gücü. Annelerimiz ne kadar mutlu ve huzurlu olurlarsa geleceğimiz için o denli güzel hayaller kuracaklar, o hayalleri gerçekleştirecek nesiller yetiştirecekler. Bugün yarın ve daima annelerimizin yanında olacağımızı, sevgi, şevkat, bağlılık ve merhametlerinin karşılığını ödeyemeyecek olsak da mutluluk ve huzurları için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgularken başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü bir kez daha kutluyorum. İyi ki varsınız...

14.05.2023 / 09:14:49
TAYFUN KARATAŞ